VERZEND EN RETOURBELEID FLOATINGDRONES

 

Verzendtermijn

 

Wanneer u op werkdagen een product voor 15.00 uur besteld, streven wij ernaar het product op dezelfde werkdag te verzenden, lukt dat niet dan wordt het de volgende dag verzonden.

 

Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Mocht de levering onverhoopt niet binnen 30 dagen plaatsvinden, dan kunt u de bestelling kosteloos annuleren.

 

Wij verzenden onze producten als pakket via dpd of een andere professionele pakketdienst. Hierbij ontvangt u een track & trace code. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling gratis op te halen op ons adres: Ketelmeerstraat 182, te Lelystad.

 

Verzendkosten

 

De verzendkosten komen voor uw rekening. Voor alle bestellingen binnen Nederland geldt dat wij 9,95 euro verzendkosten rekenen. Voor bestellingen buiten Nederland, maar binnen de EU rekenen wij 30,- euro verzendkosten. Bent u gevestigd of woonachtig buiten de EU? Dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het land van bestemming. U kunt hiervoor voorafgaand aan de bestelling contact met ons opnemen via info@floatingdrones.nl of telefonisch.

 

Pakket niet ontvangen?

 

Indien u het pakket niet heeft ontvangen, dan kunt u het volgende doen:

  • Controleer de track & trace code van het pakket. In de verzendbevestiging vindt u de track & trace code.
  • Controleer of het bezorgadres dat u heeft ingevuld klopt.
  • Controleer of u een ‘Niet thuis-bericht’ hebt ontvangen. Mogelijk is uw pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland. Mocht u dan alsnog geen pakket ontvangen, neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch.

 

Herroepingsrecht en retourformulier alleen voor consumenten

 

Bent u consument dan heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren of retourneren zonder opgave van redenen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u, of een vooraf door u aangewezen derde (die niet de vervoerder is), het product heeft ontvangen, of als u in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen.

 

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u ons een e-mail sturen naar ons e-mailadres info@floatingdrones.nl, of kunt u ons een brief per post sturen. Vermeld in uw e-mail of uw brief het bestelnummer en het product dat u wilt retourneren. U kunt hiervoor het retourformulier gebruiken dat onder deze voorwaarden staat. U dient de bestelling te retourneren binnen 14 dagen nadat u ons heeft laten weten gebruik te maken van uw herroepingsrecht.  

 

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet u het product, onbeschadigd, met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. De kosten van retournering zijn voor uw rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourformulier op dezelfde wijze als u betaald heeft terugstorten, mits uw geretourneerde bestelling dan in goede orde door ons ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd zijn, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we de waardevermindering van het product die hierdoor ontstaan is aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Klachten

Voor klachten over het ontvangen product kunt u contact opnemen met info@floatingdrones.nl. Wij zullen dan binnen vijf dagen reageren.

Ook heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting via de volgende link:  https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=NL.

 

 

Onze contactgegevens

 

Movida Nederland B.V.

Ketelmeerstraat 182

8226 JX Lelystad

Tel 085-1055000

E-mailadres: info@floatingdrones.nl

 

 

 

 

 

 

 

Modelformulier voor herroeping – voor consumenten

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de koopovereenkomst wilt herroepen)

 

Aan:

Movida Nederland B.V.

Ketelmeerstraat 182

8226 JX Lelystad

E-mailadres:  info@floatingdrones.nl.

 

 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst met betrekking tot

de koop van de volgende producten: [aanduiding product ]*, met bestelnummer [bestelnummer] *

herroept/herroepen*

 

  • Ontvangen op* [datum ontvangst]

 

  • [Naam consumenten(en)]

 

  • [Adres consument(en)]

 

  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier / per post wordt ingediend)

 

 

* Invullen wat van toepassing is.