Update advies

De SD4 is een geavanceerde drone die is ingeregeld op basis van het gebruik in Europa. Daarom adviseren wij gebruikers van deze drone, welke geleverd is via Floatingdrones,  niet zonder meer updates te plaatsen die worden uitgegeven via de website van SwellPro.com. Mocht je een update willen plaatsen doe dit dan altijd in overleg met Floatingdrones. Alle drones worden uitgeleverd met een juiste werking en softwareversie. Mocht er een update nodig zijn dan zal dat via deze website kenbaar en beschikbaar worden gemaakt. 

Lees meer »

Fisherman MAX

De Fisherman MAX is gearriveerd. We hebben de eerste versie binnen en gaan daar volop mee testen. Onze eerste indruk is dat er veel zorg is besteed aan het uiterlijk en komt krachtig over, maar door zijn inklapbare armen is hij ook weer compact.

Lees meer »

SD4 - Een drone met eindeloze mogelijkheden

Swellpro heeft een nieuw topmodel, de SD4. Een zeer geavanceerde drone die een nog groter batterijcapaciteit krijgt voor langere vluchten, maar ook een eenvoudige slider voor het vervangen van de batterij. Het gebruiken van je Smartphone om het beeld van de camera over te nemen, dus niet meer vanaf een LCD-scherm en met video afstand van maar liefst 5kilometer. Een speciale functie boat mode waarbij je als een boot in het water voortbeweegt om onderwater beelden te maken. Een nog beter design waarmee bij hogere windsnelheden gevlogen kan worden, tot windkracht 7. Flipover ondersteuning is ook een functie die standaard is geworden, en zeker niet op de laatste plaats een innovatief Smooth en flight control. Maar er is nog veel meer ....

Lees meer »

Eerste stappen tot een succesvolle dronevlucht

Met alle enthousiasme heeft u een drone besteld, ontvangen en gaat hier vervolgens mee vliegen. U pakt de drone uit de doos, probeert de controller aan te zetten en gaat met de drone de lucht in maar wat nu? De drone is onbeheersbaar, links word rechts, rechts word links en onder word boven. U probeert de drone onder controle te houden maar weet in alle eerlijkheid er geen raad mee en raakt vervolgens een boom... De drone is beschadigd... en uw humeur ook!  

Lees meer »