Eerste stappen tot een succesvolle dronevlucht

Gepubliceerd op 4 januari 2021 om 15:42

Met alle enthousiasme heeft u een drone besteld, ontvangen en gaat hier vervolgens mee vliegen. U pakt de drone uit de doos, probeert de controller aan te zetten en gaat met de drone de lucht in maar wat nu? De drone is onbeheersbaar, links word rechts, rechts word links en onder word boven. U probeert de drone onder controle te houden maar weet in alle eerlijkheid er geen raad mee en raakt vervolgens een boom... De drone is beschadigd... en uw humeur ook!  

 

Uit ervaring spreken wij dat dit een scenario is welke regelmatig voorkomt bij beginnende drone-piloten en daarbij de teleurstelling enorm is. De enthousiasme om direct van start te gaan is begrijpelijk maar voorkomen is beter als genezen. De Europese unie heeft niet zomaar besloten dat er een bewijs van certificering nodig is om met een drone te mogen vliegen. Bij het besturen van een drone komt er namelijk veel meer bij kijken als alleen het opstijgen en landen. Een drone is een gevoelige machine welke stiekem uw aandacht en liefde nodig heeft. Als u deze niet geeft zal de drone ook niet naar uw hand functioneren. 

 

Waar dient u onder ander rekening mee te houden?

  • Als u een SwellPro drone heeft in ieder geval niet met het weer! Deze zijn namelijk waterdicht! * 
  • U dient bekend te zijn met de Europese regelgeving en in het bezit te zijn van een geldig drone bewijs,
  • Kalibratie is nodig voor een goede vlucht,
  • Vlieg in een open omgeving,
  • De staat van de propellers, als deze gebogen zijn ervaart u niet de beste vliegervaring,
  • De wijze waarop de propellers gemonteerd zijn, als deze onjuist gemonteerd zijn kan de drone niet vliegen.

Omdat wij ervaren dat instructieboekjes vaak een drempel zijn hebben wij een pagina beschikbaar met daarop instructievideo's van voorbereiding, uw eerste vlucht en diverse kalibraties.

Door hier te klikken kunt u de video's bekijken

 

* De Splashdrone 3/3+ Remote Controller is niet waterdicht.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Neorp
een jaar geleden

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man, and maybe even a billionaire!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=cOLX3g6ByR4

Free Download:
https://cutt.us/x3qMY

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search